Hur göra din lastbil taklampa Dimmer

Lastbilar kan ha massor av quirks. Kanske din passagerarsidan spegel passar konstig, eller så kan du inte få bubblan ur din nyans på bakrutan, eller möjligen är din kupol ljus för ljust. I detta fall, gör din lastbil dimmer takbelysning är enkel och bör ta några minuter, varefter, kommer du aldrig att bli bländad av den kupol ljus igen. Saker du behöver
skruvmejsel
låg watt glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på strömbrytaren på instrumentbrädan som åsidosätter takbelysning. Detta är vanligtvis märkta, på de flesta lastbilar är till vänster om ratten. Stäng av den.
2

Placera bladet på platt skruvmejsel mellan plast takbelysning lock och ram som går runt takbelysning att ta loss höljet. Detta kommer att ge dig tillgång till lampan själv. Addera 3

Ta bort lampan och titta på basen för wattmärkning. I allmänhet är det etsad i metall. Oavsett antalet är, hitta en lampa på en delar butik med en lägre watt, och det borde lösa ljusstyrka problemet.
4

Anslut ersättningslampa till takbelysning och sätt tillbaka locket, med dina händer.
5

Slå på takbelysning override switch och kontrollera ljuset. Om det fortfarande är för ljust, kliva ner en annan effekt nivå, och du ska hitta din sweet spot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97104.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.