Hur man installerar en Mustang Tach Adapter

En varvräknare adapter är avsedd för bilar som har en spole över tändsystem eller ingen varvräknare utgång tråd. Du kan installera aa varvräknare adaptern i din Mustang så att din varvräknare kommer att mäta din RPM korrekt. Många människor kan finna denna uppgift skrämmande, men det är faktiskt ett ganska enkelt jobb som gör att du kan flytta mer exakt, baserat på din Mustang verkliga varvtal. Saker du behöver
Drill fräsar
Wire
Skalningslängd Tool Review Multimeter
Heat shrink wrap
Lödkolv
Värmekanon eller Cigarettändare
buntband
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Montera varvräknaren adaptern på passagerarsidan brandväggen bort från motorn och eventuella höga värmekällor eller rörliga delar med de medföljande skruvarna. Montera varvräknaren adaptern ungefär två inches från toppen av brandvägg och kontrollera att det är redan innan den monteras.
2

Leta efter strömkällan för tändspolar och ta bort locket bildar tändspolen . Dra av fabriken ledningen så att trådarna kommer att exponeras.
3

Hitta den röda kabeln på stift # 34 och halvera det med avbitare. Efteråt, använd en kabel strippa verktyg för att skala av ändarna av kabeln. Detta är strömförsörjningen till samtliga åtta tändspolar.
4

kontrollera strömmen med en multimeter. Ena halvan av tråden bör ha makt, medan den andra halvan av tråden inte.
5

Skär en bit av värme krympplast som är tillräckligt lång för att täcka fasta röda, röd med grön rand och hälften av den röda kabeln från stift nr 34. Gå samman trådarna och skjut värmen krympplast över dem.
6

Anslut den fasta röda kabeln från varvräknaren adaptern till hälften röda kabeln på stift nr 34 som fortfarande har en spänning ström och vrid trådar tillsammans. Använd en lödkolv för att löda halv röd fast tråden vid stift # 34 och den röda kabeln med grön rand tillsammans för att göra en säker anslutning. Skjut krympslang över lödda anslutningen och använda en värmepistol eller cigarettändare för att krympa värme wrap.
7

Anslut den röda kabeln med grön rand till den andra halvan av den röda kabeln på stift # 34 och använda lödkolv för att löda ihop dem. Skjut krympslang över lödda anslutningen och använda en värmepistol eller cigarettändare för att krympa värme wrap.
8

Ta beståndet bandet jordkabel och fästa jordkabeln från varvräknaren adaptern och installera om den.
9

Använd buntband för att fästa kablarna från varvräknaren adaptern. Wrap buntband runt kablarna på några olika platser och dra åt den. Använd avbitare för att klippa bort allt överflödigt buntband. Kabelrörets täcker över ledningar och linda ledningen i eltejp.
10

Placera tändspolen locket och fäst den på plats.
11

Haka varvräknare upp till strömkällan belägen i säkringsdosan under instrumentbrädan på förarsidan av bilen.
12

Anslut den gröna signalen kabeln från varvräknaren till den grå kabeln från varvräknaren adaptern och du kan nu starta bilen. Den varvräknare kommer att fluktuera när accelerationen appliceras indikerar den bästa tiden att flytta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97596.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.