Hur man installerar en Camaro Headliner

Om din Camaro s headliner slits eller slapp, spara pengar genom att installera ersättande själv. Du kan mäta och skära materialet för en ny headliner eller köpa en prefabricerad sats redan skurna för att passa din Camaro s årsmodell. Små eller medelstora generiska headliner kit passar de flesta Camaros om du bara behöver headliner. Om du också behöver nya bakre panelerna och solskydd, köpa en stor sats, så du har extra tyg att arbeta med. Saker du behöver
Headliner kit
Skruvmejsel
Sax
mjuk borste
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna och trimma det löper runt kanterna på bilens interiör. Ta av klädseln runt överljus och några andra objekt som är anslutna till taket.
2

Ta bort skruvarna och krokar Hängare över de bakre högtalarna panelerna. Använd änden av en skruvmejsel för att bända loss säkerhetsbältet täcker.
3

Lossa clipsen som håller fronten i headliner styrelsen och låta styrelsen att sjunka långsamt i dina händer. Dra kortet ut ur bilen och lägg det på ett bord eller arbetsbänk.
4

Ta bort och kassera den gamla headliner. Använd en mjuk borste för att skrubba all överbliven skräp utanför styrelsen.
5

Fastställa nya headliner över styrelsen. Trimma headliner att passa i styrelsen. Skär hål för överljus och säkerhetsbälten.
6

Fäst nya headliner till styrelsen enligt instruktionerna i kitet. Vissa kit inkluderar ett lim, medan andra kommer med klämmorna för att hålla innertaket på plats.
7

Skjut in kortet i det inre av bilen och lyfta upp det till taket. Tryck på den bakre kanten av brädet tillbaka som du knäppa framkanten i klämmorna. Byt omslagen säkerhetsbälten, krokar Hängare och trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97416.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.