Hur du manuellt justera & Dra växelspaksknoppen på en 2005 Saturn Vue

Den 2005 Saturn Vue, liksom de flesta andra fordon, har en växelspaksknopp fäst vid växelspaken axeln. Denna knopp hålls på plats av en metallklämma som är gömd bakom en panel. Om växelspaksknoppen är löst, kan det ha varit felaktigt fastsatt. Om så är fallet, kan du ta bort växelspaksknopp och återansluta den för att säkerställa att det är väl åtdragna. Saker du behöver
skruvmejsel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Flytta VUE s växelspaken till "Neutral". Stäng av motorn. Ställ parkeringsbromsen att förhindra SUV från att rulla bakåt.
2

Inspektera framkant växelspaksknopp, närmast till radion. Du ser en liten plast panel om storleken på en krona. Den övre delen av panelen har ett hack i den.
3

in spetsen på en skruvmejsel i skåran och skjut nedåt för att ta bort panelen. Den nedre delen av panelen kommer att sitta kvar (som en flik), men den övre delen kommer att fällas ner, exponera klippet.
4

Dra klippet ut med tång. Ta tag i växelspaksknopp och lyft den rakt upp för att ta bort den. Sätt tillbaka växelspaksknopp på växelspaken axeln. Tryck ner den ordentligt så den är rätt åtdragna.
5

in klippet i sitt fäste. Skjut in den ordentligt med tången. Höj den lilla panelen och skjut den mot växelspaksknopp att knäppa den på plats. Den växelspaksknopp bör nu vara tight.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97524.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.