Hur man installerar ett CB i en Dodge 2500

Dodge Ram serie pickup lastbilar omfattar bolagets fullstora pickup erbjudanden. Många Ram ägare installera privatradio radioapparater för att kommunicera med andra förare. Montering av en CB-radio i hytten på en RAM-serie pickup kräver en monteringsplatta, finns i många eftermarknaden delar återförsäljare. Installationen tar cirka två timmar. Saker du behöver
skruvdragare Flighter Dodge Ram CB Mount Kit - omfattande mount
CB radio
Wire strippor
Wire fids
Crimpers
svart eltejp

Visa fler instruktioner
1

Montera radio Dodge Ram adapterplatta till mitten av sätena så det lutar snett ner till golvet. Skruva monteringsplattan ner till golvet i Ram hytten. Håll två fästen på ovansidan av plattan och vänd konsolen av Ram.
2

Titta under mitten av Ram-konsolen för att hitta tråden kontakten springa in i radion. Koppla ur radion och leta reda på antennkabeln. Ställ tråden åt sidan.
3

Placera radio i plattans konsoler. De flesta mobila CB radio har mottagare skruvarna på sidan som glider in i vaggor på konsolerna. Skjut dem i fästena och använda skruven på låsning ringer till skruvarna. Dra åt rattarna så att de är säkra, men ändå tillåta radio att svänga framåt eller bakåt i hållarens armar. Montera mikrofonen i sidan hållaren på monteringsplattan.
4

Kör CB antennen till Ram antennen. Twist ihop dem och placera en tråd fid på toppen av trådarna och vrid ytterligare. Crimp ner på FID till fast antennen trådarna på plats och placera dem tillbaka under konsolen. Placera golvmattor över trådarna för att förhindra oavsiktliga revor.
5

Kör nätsladden från radio under konsolen för att hitta tråden pluggar kör av Ram batteri. Anslut CB strömsladden i pluggarna. Om ditt RAM är utrustad, välja att använda cigarettändare nätkontakten för att driva radio.
6

Vrid Ram tändningsnyckeln till neutralläge och sedan slå på CB att testa installationen och anslutningarna. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97625.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.