Hur man installerar en 350Z Boost Gauge

En boost mätare mäter mängden av laddtrycket i motorn på din Nissan 350Z. Boost mätare är viktigt att ha installerat i din 350Z eftersom det tillåter dig att se hur mycket laddtryck din turbo-laddare eller super-laddaren skickar in din motor. En boost mätare kan installeras i din 350 Z med hjälp av grundläggande fordonsindustri levererar och kan fylla i själv. Saker du behöver
Drill Sida 3/8 tum borr Sida 2 vakuumslangar
T-koppling
18 AWG elektrisk tråd
Avbitartång
Kabelskalare
Visa fler instruktioner
1

bort vakuumslangen från insuget och använd tråden skärverktyg för att skära cirka 1,5 inches från slutet av slangen. Skär en extra halv tum från vakuumslangen för T-koppling för att passa in.
2

Skär en vakuumslang att använda med boost mätare. Sätt i slangen i ena änden av T-kopplingen och åter fästa vakuumslangen till insugningsröret. Anslut en annan vakuumslangen till T-kopplingen för att ansluta till mätaren.
3

Route dammsugarslangen genom streck i din 350Z. Borra ett 3/8-tums hål att dirigera slangen genom brandväggen. Anslut vakuum linje i Laddtrycksmätare
4

och köra elektriska ledningar. Koppla den positiva ledningar av mätaren för en in-line säkring i säkringsdosan som driver tillbehören. Skala änden av den positiva tråden och sätt in den i säkringen. Koppla marken av kabeln till en bult på fordonets chassi. Lossa bulten, skala änden av den negativa kabeln och linda den runt bulten. Dra åt bulten igen och vara noga med att inte bryta tråden.
5

Dra kablarna genom fästet eller pod du använder. Vissa boost mätare kommer med dubbelhäftande tejp som gör att du kan hålla mätaren direkt till instrumentbrädan. Om det inte finns någon tejp, placera fästet eller pod som du använder på plats och borra skruvarna som medföljer satsen i instrumentpanelen. Fästet ska vara trygg med mätaren korrekt monterade samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97642.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.