2001 Toyota Tacoma dörrpanelen borttagning Instruktioner

Oavsett om du vill ersätta dörren högtalarna, måste fixa ett trasigt fönster regulator eller bara vill göra om din inredning, är en av de första saker du behöver göra bort dörrpanelen. Det finns inte mycket att dörrpanelen i en '01 Toyota Tacoma, och som ett resultat, är det inte svårt att ta bort. Det här jobbet skulle ta ca 15 minuter att göra per dörr och kan göras med bara några specialverktyg. Saker du behöver
Window verktyg vev borttagning
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera fönster vev borttagningsverktyg mellan fönster vev och dörrpanelen. Skjut maskinen framåt för att ta bort klämman som håller veven på plats, och sedan dra bort veven. Om du har makt fönster, lyft upp den elektriska fönsterhissen switch panel med händerna och ta bort den från panelen. Dra ledningarna med hjälp av händerna.
2

Skruva av Phillips-skruv i centrum av det inre dörrhandtaget med Phillips-skruvmejsel. Dra ut handtaget och lokalisera plastklämman som håller stången på handtaget. Skjut klämman off av stången med händerna, dra sedan stången bort av dörrhandtaget.
3

Använd platt skruvmejsel för att ta bort de två plast lock under armstödet. Ta bort de två skruvarna under dessa lock med Phillips-skruvmejsel.
4

Håll basen av dörrpanelen med händerna och dra den mot dig för att släppa klippen. Arbeta dig runt panelen, dra bort klippen hela vägen runt, lyft sedan upp luckan och ta bort den från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97223.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.