Hur man tar bort en Rear Seat Från en Nissan Quest

Den tredje sätesraden i din Nissan Quest minivan gör det enkelt att skapa extra utrymme när du behöver det. Äldre Uppdrag har löstagbara andra sätesraden och en tredje sätesraden som fälls och glider framåt. Nyare Uppdrag har andra sätesraden som viker nästan platt i golvet och ett baksäte som fälls men inte glider. Om du vill dra riktigt stora objekt i en Quest, kan du behöva ta bort den tredje sätesraden. Eftersom det inte finns någon snabbfrigöringsspaken, kommer borttagandet av Quests baksäte kräver några grundläggande verktyg och hjälp av en vän eller två. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats med spärrnyckel
Visa fler instruktioner
1

Park van på en jämn plats, stäng av motorn och aktivera parkeringsbromsen. Öppna den bakre luckan och en sidoluckan så att du kan komma åt den tredje sätesraden från både sidan och baksidan av Quest.
2

Använda Ratchet och rätt storlek uttaget, ta bort fyra bultar som fäster den bakre delen av den tredje sätesraden i golvet i skåpbilen. Det finns två skruvar på vänster och två bultar på höger, och de passerar genom botten av bänk benet.
3

Ta bort de två skruvarna från framsidan av sätet benen på samma sätt som du tog ut de bakre skruvarna. Gör detta från framsidan av sätet. För att komma åt skruvarna, ta bort plastskydden från dem med en stjärnskruvmejsel. Sitsen är nu fri från golvet.
4

Dra ryggstödet ca 3 meter, vrid den åt sidan för att ta bort den ur baksidan av Quest. Har en eller två personer hjälpa dig med detta, stolen är tung, klumpig och inte balanserat väl. Du kan skada dig själv eller släppa sätet, skadar det, om du försöker att lyfta ut det själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97301.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.