Hur Leather Wrap en ratt

En läder wrap ratt täcka slits med tiden på grund av konstant användning av en förare. Solen kan också torka ut lädret och leda till att styrningen locket blir spröd, även oljor på händerna kan fläcka eller skada lädret. Du kan köpa ett kit läder wrap och göra uppgiften själv i stället för att anställa någon. Processen är ganska långtråkigt grund sömnad, men du kan fullgöra uppgiften på ett par timmar. Saker du behöver
String
Måttband
Papper
Pen
Läder wrap ratt kit
Wax tråd
Needle
Saxar
Tape

Visa fler instruktioner
1

Mät ytterdiameter din ratt med ett måttband. Placera ena änden av måttbandet på utsidan kanten av ratten, dra ut bandet till den motsatta sidan av hjulet. Anteckna ytterdiameter på en bit papper.
2

Ta ett snöre och vira den runt ratten grepp. Märk strängen med en markör för att bestämma tjockleken av ratten. Dra utåt måttband och rada strängen upp med verktyg för att avgöra hur många inches din ratt är i tjocklek. Skriv ner informationen.
3

Köp en läder wrap kit ratt som matchar dina beräkningar antingen online eller via en bildelar butik.
4

Packa upp kit och läs instruktionerna noga.
5

Placera läder wrap över ratten med gänga hålen vända mot hornet. Dra läder wrap ändarna och plats band med några inches för att hålla på plats. Detta kommer att hjälpa till att hålla wrap på plats medan du syr.
6

Unravel fem meter vax sträng och skär. Enligt Kingsmere Hantverk, "Det tar cirka fem meter för att sy om en fot runt rattkransen." En fot av sträng finns massor att sy mellan varje ratt talade.
7

Ta vax sträng och vira den runt ditt pekfinger. Trä änden av strängen upp genom öglan på fingret glida med fingret och dra åt för att göra en start knut. Klipp bort överflödig tråd på strängen slut, om det behövs.
8

Håll nålen och tråden strängen slut som inte har knuten genom nålen huvudet.
9

Börja gängning genom att dra vaxet strängen genom den högra sidan av läder wrap underifrån. Trä nålen genom den motsatta sidan av läder wrap. Dra i snöret tätt. Stick snöret genom den motsatta hålet och upprepa.
10

Upprepa sy tills du når en ratt talade. En eker är en av kontakterna mellan hjulet och ratt kolumnen. Gör en knut nära wrap och skär bort överflödig sträng, om så behövs.
11

Skär en ny fem-fots snöre. Trä nålen igen och knyt en knut i änden. Börja sy på den motsatta änden av ratten talade där du slutade genom att följa ovanstående sy steg.
12

Fortsätt sy mellan alla ekrar tills läder wrap är klar. Ta bort tejpbitarna från ratten locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97336.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.