Dimma Ljus Montering Alternativ

För trettio år sedan fanns det egentligen två sätt att effektivt montera dimljus, i grillen, och på stötfångaren. Sedan dess har ett antal utmärkta ljussystem tillverkarna, såsom KC och PIAA, har kommit med nya sätt att stödja fordonsindustrin segmentet, medan ärevördiga lätta producenter som Hella har också kommit på sätt att utöka både säkerhet och prestanda värde av de mer traditionella belysning konfigurationer. I Grille

-grille system integrerar hög lumen dimljus direkt inom den främre fascia av bilen. Även om dessa system appliceras typiskt som fabrik optioner främsta touring bilar, det finns ett antal sätt att lägga till eftermarknad system tillbehör ljus om köparen är villig att spendera tid och pengar att göra det. Dock erbjuder dagens fordonsindustrin tillbehör segment också en mängd installationsföretag som är villiga att göra jobbet.
Bildekaler Monterad

dimljus konfiguration är förmodligen den mest traditionella av alla konfigurationer prestanda belysning. I detta fall säkerställer en köpare helt enkelt borrar olika monteringshålen på den övre ytan av den främre stötfångaren, då de individuella lätta monteringar i toppen av stötfångaren. Historiskt sett har internationella rally och touring bil förare utnyttjat denna konfiguration för att få mer ljus på vägen i hög hastighet. Men även i dag, många av de mer framgångsrika rally team inklusive Ford Racing och Vauxhall fortsätter att använda denna metod när du tävlar i World Rally Championship ..
Topp /rackmontage

Top rackmonterad belysningssystem främst kom i förgrunden som ett resultat av off-road racing i slutet av 70-talet. Den Baja 1000 producerade några av de mer intressanta konfigurationer initialt när konkurrenter som behövs för att se mer effektivt när du kör under evenemangets olika natt stadier. Som fans börjat titta på off-road racing som en mer betydande sport företag som Jeep började utnyttja sin "ras på söndag sälja på måndag" tillvägagångssätt för landsvägskörning. Detta ledde till eftermarknad leverantörer som KC började utveckla lätta rack som kan användas både på banan och på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97153.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.