Hur man installerar ett bakre Cargo Net i en 2008 Subaru Outback

En av funktionerna i en Subaru är det gott om bagageutrymme. Det finns tillfällen när du vill lagra saker i ryggen men inte vill att de rullar runt när du kör eller du kanske vill maximera din lagringsutrymme. I båda fallen kan en bakre lastnät i 2008 Subaru Outback hjälp. Det finns även pre-märkta borrningspunkterna att underlätta denna process. Saker du behöver
Drill
½ tums borr
bak lastnät kit
Visa fler instruktioner
1

öppna bakluckan av din Outback och se till att den är säkrad öppet. Leta reda på säkra notch för din integritet skugga på endera sidan av din Subaru på sidobeklädnad.
2

Look mellan bakluckan och detta hack att hitta de små, infällda cirklar som är pre-märkt borra poäng för detta ändamål. Detta märke bör vara halvvägs mellan bakluckan och privatliv skugga hack, på nivån strax under botten av denna hack.
3

Borra ett hål på dessa varumärken med ett ½-tums borr. Se till att borra långsamt och stoppa borrning så snart du får genom plasten trim.
4

Säkra rundatien ner knoppar i dessa hål genom att sätta in skruven änden i det borrade hålet och vrida medurs till drag fast. Dessa knoppar ska komma med din lastnät kit.
5

Hitta borrningspunkterna på varje sida av din Outback för botten tie-down rattar. Dessa markeringar skall vara direkt nedanför från de bästa rattarna, ungefär en tum från lastbilen golvet. Borra försiktigt hål där också.
6

Säkra slips ner knoppar in i dessa hål i en medurs.
7

Ta din lastnät och håll det så öppet sida av nätet är vänd uppåt. Ta tag i ett av de bästa nylon loopar och fäst den på en topp tie ned vredet. Gör samma sak för den andra övre slingan, sedan flytta till de nedre två slingor och säkra dem på plats också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97435.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.