Hur man installerar anfallaren tallrikar på en Miata

Striker plattorna på en Miata håll sidorna av löstagbart hardtop. De fäster till bilens inre sidopaneler och är placerade framför säkerhetsbälten tornen. Slutbleck är vanligtvis säljs i kit innehållande en vänster platta, en rätt platta och skruvar. Detta är en måttligt krävande gör-det-själv installation om du är bekväm med ett slipverktyg, borr-och skärverktyg. Saker du behöver
Kit med två anfallare paneler och fyra skruvar
slipverktyg
1/8-tums borr
Cutting Tool Review Phillips skruvmejsel
Pencil

Visa fler instruktioner
1

Sätt hardtop på Miata, och se till att den bakre delen av toppen sitter korrekt på Frankenstein bultar. Stäng den främre spärrarna som håller fast hardtop till vindrutan. Den hårda övre sida spärrarna bör förbli öppna.
2

Rada upp anfallaren under hardtop öppna sidan spärren. Håll slutblecket på plats och markera positionen för skruvhålen med en penna eller markör.
3

Gör skruvhålen med ett slipverktyg, eller använd en 1/8-tums borra. Du bör kunna se gängor för anfallaren bultarna visas när du gör det första hålet. Om du inte ser dem, stoppa borrning. Kontrollera att se till att du sätter den hårda toppen på rätt sätt och att sidospärrarna är i rätt läge. Gör justeringar till toppen, om det behövs, sedan linje upp anfallaren med den öppna sidan spärren och försök igen.
4

Håll anfallaren på plats och spåra runt den för att ange området på panelen som måste urholkad för att rymma ett friläge. Trace noggrant och notera att skruvhålen inte är centrerade som du kanske tror.
5

Använd en målning eller slipning hjul, eller ett skärande verktyg som du kan bekvämt och säkert att använda, för att urholka den område på panelen. Gå långsamt som du fortsätter att göra området successivt större. Kolla ofta för att se om anfallaren är passande flush med panelen och att skruvhålen är kö.
6

Skruva anfallaren på panelen med de medföljande skruvarna. Bekräfta att hardtop sida spärren ordentligt ansluter med anfallaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97452.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.