Hur lägger jag en inredning i en 1970 Volvo Station Wagon?

Volvo stationsvagnar är stora klassiska europeiska bilar. Däremot kan deras interiörer ofta bäras ned efter årtionden av användning. Du kan ta dina 1970 Volvo tillbaka till livet genom att uppdatera interiören med nya paneler. De invändiga paneler på Volvo är avtagbara med icke-mekanik, men det kommer att ta lite tid att ta ut dem och installera nya. Du kan sätta in replika 1970 trim bitar eller anpassade innerpaneler att gå för en mer unik look. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Assistant (inte obligatoriskt men mycket hjälpsamma)
Visa fler instruktioner
1

Park Volvo herrgårdsvagn i garaget och engagera parkeringsbromsen. Töm Kombi ut som du kommer att behöva en hel del utrymme för att arbeta med och behovet av att undvika att fastna i paneler på någonting. Du kommer också att behöva ta bort sätena från Volvo för att få tillgång till alla de invändiga paneler.
2

Unbolt sätena från Volvo kombi. Under 1970 sålde Volvo sina stationsvagnar med odelade säten fram och bak. De kan tas bort genom unbolting de enligt sitsskenorna från golvet i Volvo. Varje bänk har fyra stödjande skenor kör front-to-back under stolen fast med två skruvar vardera. Avlägsna bultarna och placera dem på ett säkert ställe. När bultarna är ute, dra säten ut och placera dem åt sidan (detta är en bra tid att ha en assistent).
3

bort de inre dörrpanelerna först. Öppna dörren och leta de fyra Phillips skruvar längs insidan av Volvo dörren. Skruva sedan loss de två Phillips skruvar under armstödet på dörren och sedan dra armstödet bort. Placera en skruvmejsel i den yttre sömmen på innerdörr och bända panelen off. Arbeta platthuvudet ner sömmen tills den hoppar på den yttre kanten. Dra panelen bort och ut. Skjut in den nya dörrpanelen och linje upp skruvhålen på den yttre kanten och insidan. Skruva på den yttre kanten av dörren först och sedan lägga armstödet tillbaka på plats och skruva fast skruvarna igenom. Upprepa för alla fyra dörrar.
4

Avlägsna stänk av Volvo genom att lossa de fyra skruvarna på båda sidor om dörren stänger över kanten. Sedan pop öppna handskfacket och lossa de två skruvarna på toppen av interiören. Lossa de två skruvarna på vardera sidan av botten av mittkonsolen. Arbeta en skruvmejsel längs sömmen i instrumentbrädan och dra sedan sticker iväg. Placera den nya streck på plats och skruva fast alla skruvar som håller streck i stället.
5

bort kolumnen och bakre invändig panel genom att arbeta en vanlig längs sömmarna tills du hör en pop som indikerar friktions klippen har gett vika. Dra de paneler av och helt enkelt knäppa de nya på plats. Ta bort den bakre panelen luckan invändigt genom att skruva loss de fyra Phillips skruvar på undersidan och fyra längs toppen. Bänd panelen av med en platt och sedan placera den nya panelen på plats innan du skruvar åt skruvarna igen
6

Bolt sätena tillbaka till Volvo kombi och slå på Volvo på. Ta station för en kort provtur och lyssna efter eventuella oljud som skulle tyda på en lös panel. Om panelen är löst sedan dra åt fästskruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97575.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.