Hur to Wire i ett Remote-nätadapter i en 2005 Ford F 150

Din 2005 Ford F-150 är en del av den bästa-säljande full storlek lastbil linje av all tiden. Det finns fler Ford F-Series lastbilar på vägarna idag än Dodge och Chevy kombinerade lastbilar. 2005 F-150 hade den högsta bogsering och rymd i 1/2-ton klassen. De flesta modellerna kom utrustade med en 12-volts nätadapter fram och bak. Emellertid, i denna dag av portabla "allting," detta inte kanske vara tillräckligt. Du kanske behöver fler makt alternativ eller du kan behöva en adapter inte kopplad till instrumentbrädan. Om så, tråd en avlägsen adapter själv. Saker Du ska behov
Yellow hona spade-kontakt
Yellow 1/8 tum ring terminal
Yellow ändskarv

In-line säkringshållaren
Wire strippor
Wire crimpers
Wire pensel
1 plåtskruv
Borr med stjärnskruvmejsel spets
Visa fler instruktioner
1

drar ledningarna för fjärrkontrollen nätadaptern från önskad montering eller förvaring plats till gruppcentralen. Hitta säkringen panelen under instrumentbrädan på förarsidan.
2

Strip båda kablarna från adaptern 1/4 tum från sin ände med kabelskalaren. Ta tag i tråden med strippor och dra tråden ur strippor att avlägsna plastbeläggning. Vrid ändarna på båda ledarna.
3

Anslut säkringshållaren till den positiva elektroden med hjälp av stumskarv. Sätt i ena änden av säkringshållaren och den positiva ledningen i motsatta ändar av stumskarv och crimp skarven ordentligt. Tug båda kablarna lätt att garantera en säker anslutning.
4

in den andra ledningen av säkringshållaren i den gula flatstiftet och kläm fast den med pressverktyg. Bogserbåt på viran att säkerställa ett positivt krimp. Upprepa denna process med den negativa, eller jordledning och ringen terminalen.

5

Lokalisera en punkt som ger ett bra marken du kan nå med borren och borsta det rent av paint. Sätt skruven in i ringen terminalen och borra den i plåten i färgen-fri plats. Pensla denna plats med rostskydd färg. Om det redan finns en jordledning tillräckligt nära för att nå och jordad med en skruv, ta bort och sätta tillbaka det med borr efter att sätta skruven genom ringen terminalen. Ramen är det bästa stället att använda för marken, men är svårt att nå från inuti passagerarutrymmet. En tydlig del av skottet fungerar bra.
6

Anslut spade kontakten till en ledig plats på säkringsplinten märkt "Batt." Sätt i rätt säkring för enheterna behöver ström. Om du slår inget större än en mobiltelefon och mediaspelare, ska säkringen vara högst 10 och 15 ampere. Större strömstyrka eller ett ökat antal enheter kräver en större säkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97656.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.