Hur man tar bort en 1969 Mach I Dash Pad

Instrumentpanelen pad på en 1969 Ford Mach 1 är gjord av plast och vinyl, och efter år av att sitta i solen, kan panelen spricker och skadas. Om du återställer din Mach 1, kanske du vill ta bort den gamla instrumentpanelen mattan för att installera en ny. Detta är inte en svår process, även om det är involverat, och det kan göras på cirka en timme. Saker du behöver
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort plastlock i de nedre hörnen av dash pad på båda sidor med hjälp av Phillips skruvmejsel. Ta sedan bort skruvarna nedanför plastsnäpplocken med Phillips-skruvmejsel.
2

Ta bort de två skruvarna strax framför armstödet på mittkonsolen med Phillips-skruvmejsel. Lyft av den övre delen av konsolen med hjälp av händerna. Ta bort vreden och skruvar på radion med händerna. Ta bort skruvarna på radion fronten med Phillips-skruvmejsel och sedan ta bort ansiktet plattan och lägg den åt sidan.
3

Ta trim locken på sidorna av radion med Phillips-skruvmejsel. Ta bort de två skruvarna som sitter på passagerarsidan av instrumentbrädan, precis under puckeln i instrumentpanelen, med hjälp av skruvmejseln.
4

Ta bort skruvarna placerade på toppen av instrumentbrädan dynan där strecket möter vindrutan. Lyft streck pad ut och bort från resten av instrumentbrädan ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97387.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.