Värmare som ansluter till cigarettändare

I det förflutna, hade de flesta bilar fabriksmonterade cigarettändaruttag särskilt utformade för att hjälpa rökare med belysning sina cigaretter när du kör på vägen. Dock hade rökfria bilägare en eldriven sockel med någon tänkbar användning. För närvarande är många tillverkare utforma produkter, såsom värmeelement, som enkelt kontakten i cigarettändaruttaget om makten. Socket Funktioner

En bil cigarettändaruttaget är i huvudsak en metall-port som levererar en konstant 12 volt DC (likström) strömkälla. En användare ansluter helt enkelt en plugg från en enhet till porten för omedelbar effekt. Bilens förser batteriet uttaget makt, så länge bilens elsystem är på genom att vrida nyckeln till tillbehörsläget på tändningen.
Kupévärmare

Cab värmare är små, utrymme värmare som fäster till cigarettändaruttaget. Många fordonsägare köpa dessa extra värmare för att producera varm luft att avfrostning av fönsterrutorna 'inre ytor. Dock bör konsumenterna förstå att de begränsade 12 volt tillhandahålls av uttaget också begränsar hyttvärmare s strömförbrukning. Som ett resultat kommer hyttvärmare avger inte varm luft, bara varm luft. Konsumenter kan köpa högre spänning kupévärmare, såsom 24 eller 36 volt, men de måste anslutas direkt till bilens batteri bara. Addera ditt SEAT och Blanket Värmare

Specialiserade sittdynor kan också ansluta till ett cigarettändaruttag. De sittdynor omfattar förare och passagerare framsäten som en typisk sittunderlag. Sittdynan har en tråd med en plugg som sträcker sig från dess material. Pluggen ansluts direkt till uttaget, leverera ström som värmer sittdynor för kalla, vintriga dagar. Dessutom är specialiserade värme filtar erbjuds. Filten har samma ledaranslutning som sträcker sig ut till uttaget för att driva värmetrådarna inuti materialet. Passagerarna i baksätet kan dra nytta av en varm filt på långa resor.
Alternativa Värmare

Designers har också placerat kabelanslutningar på kylare /värmare och enskilda koppar dryck . En kylare /värmare liknar en grundläggande bärbar kylare som används för att hålla drycker iskalla. Men detta ger kylare /värmare kombinationen en användare att hålla mat och dryck varm eller kall baserat på en justering funktion på huset. En användare pluggar kylaren /värmarens tråden i cigarettändaruttaget och väljer antingen kyla eller värme. Alternativt, kan konsumenterna köpa en enskild dryck cup med en förlängning tråd. Koppen, liksom dess innehåll, är varmt så länge som den är inkopplad i uttaget strömkälla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96682.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.