Turbo Boost Gauge Instruktioner

Installera en turbo boost mätare i bilen kan du övervaka turbon s laddtrycket. Detta är viktigt i de fall det finns ett laddtryck läckage eller annan turbo fel. Dessa problem är svåra att diagnostisera utan förmågan att se turbo s PSI aktivitet. Turbo Boost mätare är också användbart när du ställer en turbo till en specificerad uppsving belopp, eftersom de möjliggör realtid projektion av turboaggregatet produktion. Saker du behöver
Turbo Boost
gauge kit Skruvmejselsats
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Montera pod Laddtrycksmätare på önskad plats i bilen. Gemensamma val är den övre delen av rattstången eller på A-ramen. Säkra pod på plats med medföljande dubbelhäftande tejp, sedan säkra din Laddtrycksmätare i kapseln genom att placera den i mätaren facket sedan installera pod ansikte.
2

Wire boost mätare till en makt och bergvärme med trådarna som levereras i Laddtrycksmätare kit. Leta ledningarna för beståndet streck belysning (se fordonets specifika diagram). Skala ca 5 mm av isoleringen från instrumentbrädan ljus strömkälla, sedan skarva Laddtrycksmätare s tråd på den med de medföljande anslutning pressningar. Kör jordledningen för Laddtrycksmätare till en metall jordad källa och säkert på plats.
3

Kör turbo boost mätare tryckledning genom brandväggen. Detta kan göras var som helst slut ledningar går genom brandväggen, såsom ledningar platsen för ECU sele. Guide Laddtrycksmätare linje genom ett av dessa brandväggar hål och in i motorrummet.
4

Anslut turbo s Laddtrycksmätare T-koppling i gummi vakuum linje till fordonets inloppsrör. För att skarva T-koppling, klippa vakuum linje i hälften med avbitare, anslut sedan vardera sidan av den skurna linjen till motsatta sidor av T-kontakten. Anslut Turbo Boost mätaren tryckledning i det återstående montering.
5

Börja ditt fordon för att säkerställa korrekt belysning och drift av turbo boost mätare. Vid tomgång, ska det visa undertryck, sedan stiga högre i den positiva PSI område som du accelererar bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86267.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.