F-250 batterifrånskiljare Instruktioner

Lyssna på radio i din F-250 pickup kan vara roligt och att tiden verkar passera snabbare, speciellt om du sitter och väntar på någon. Tyvärr kan lyssna på radio utan motorn igång kan köra ner batteriet. Genom att installera ett batteri isolator i bilen, kan du lyssna på radio drivs av extra batteri utan att tömma huvudbatteriet. Bästa ännu, kan du installera det själv. Saker du behöver
Skruvmejsel
Borr och 1/8-tums bit
Batterifrånskiljare kit Skruvar köpa 2 sexkantmuttrarna
Låsbricka
ringkabelsko med tråd
2 trådar
Effektbrytare
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla i kabeln till den negativa polen på batteriet.
2

Borra 1/8-tums hål nära generatorn, men på ett avstånd från avgasröret generatorn. . Montera isolatorn med de medföljande skruvarna
3

Sätt hårdvara på stud i denna ordning: mutter, ring terminal, låsbrickan och muttern. Var noga med att inte dra åt dem för mycket.
4

Titta på baksidan av generatorn för "BAT" terminal. Loss alla sladdar till den. Anslut trådarna från "BAT" terminal på "1" terminalen på isolatorn.
5

Anslut en kabel till "BAT" terminal på extra batteriet och den andra änden till "A "terminalen på isolatorn.
6

Installera en brytare nära generatorn, men på ett avstånd från avgasgrenröret. Montera en ny kabel till "2" anslutningen på isolator och andra änden till "AUX" på brytaren. Installera en annan kabel till "BAT" och den andra änden av kabeln till den positiva polen på reservbatteriet. Vid behov, upprepa detta steg för andra Batteriisolatorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86526.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.