Hur man använder en Universal Tank kylarens

Som auto motor värms upp, det orsakar motorns kylvätska att expandera och pressa ur kylaren, via kylvätska expansionen port. En kylarens tank, även känd som kylmedel utbyggnad reservoar, är utformad för att fånga kylvätska när den expanderar, och sedan, när systemet svalnar, returnera den till kylaren. Även nyare bilar är utrustade med tankar kylarens, många äldre bilar har bara ett öppet slut rör som gör den expanderande kylvätskan rinna ut på marken. Om du har en äldre bil kan du installera en universell kylvätska återhämtning med ett kit som innehåller tanken med fäste, skruvar och kylarens slang med klämmor. Saker du behöver
Drill
Dill bit
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Låt fordonets motor svalna helt.

2

Hitta en plats att montera upptagningstanken på passagerare-side hjulhuset, inne i motorrummet.
3

Ställ tanken på plats och fläckar märket för montering skruvar, genom hålen i monteringsfästet. Ta bort tanken och borra upp hålen. Fäst tanken på hjulhuset med en skruvmejsel och plåtskruvar ingår i satsen.
4

Push ena änden av återhämtningen slangen på porten på upptagningstanken, och den andra änden till expansionsporten på halsen av radiatorn. Säkra slangen genom att dra åt slangklämmorna på plats med en skruvmejsel.
5

Skruva av locket och fyll returtanken med kylvätska till "full cool" maxstrecket. Ta bort kylarlocket och toppen på radiatorn med kylvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86637.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.