Hur till Mount Deer Visselpipor för bilar

Deer är ansvariga för cirka 1,5 miljoner olyckor och 10.000 skador i USA varje år, enligt statistik från National Highway Safety Administration. Det är inte konstigt att köra genom kända hjort land, särskilt nattetid, är en nervpåfrestande upplevelse. Det finns åtgärder du kan vidta, men för att förbättra dina odds. Tillsammans med att vara mycket medveten om din omgivning när du kör, kan du installera rådjur visselpipor på din bil. De avger en ultraljud buller som varnar rådjur i ditt arbetssätt. Saker du behöver
tvål och vatten
Gammal duk eller trasa
Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Hitta en tydlig plats på bilens grill eller stötfångare för att installera rådjur visselpipor. De visslar måste vara i nivå med horisonten och ansiktet framåt. Det är också viktigt att de visselpipor är blockerade så att luften kan strömma fritt genom dem.
2

Rengör de områden som du har valt för installation med lite vanlig tvål och vatten. Tvätta bort all smuts och skräp, skölj och låt ytan torka.
3

Fukta en gammal trasa eller trasa med lite tvättsprit och ytterligare rensa installations punkter på ditt fordon. Det är inte bara viktigt för att avlägsna smuts och damm, men även några lager av vax som kan ha ackumulerats över tiden. Tvättsprit kommer skala bort vaxet och låt rådjur visselpipor till mer säkert vidhäftar ytan.
4

försiktigt placera dubbelhäftande tejp på botten av de rådjur visselpipor. Sedan fäster visselpipor på de rengjorda ytorna av din stötfångare eller grill. Återigen måste de visselpipor vara jämnt och vänd framåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83969.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.