Black Tint vs Titanium Nyans

Svarta nyanser banade väg för ny teknik som producerade mer avancerade metalliska nyanser såsom titan. Även om båda har fördelar, är titan nyans nyare och mer populärt. Men svarta nyanser finns i olika tjocklekar och är därför fortfarande ett bra val beroende på kvaliteten på den installerade färgton. UV skydd

Titanium Färgtoning ger upp till 99 procent skydd mot ultraviolett (UV) strålning och skärmar ut upp till 60 procent av värmen. Titan nyans är en hybrid nyans, tillverkad av en blandning av grå färg nyans och metallisk nyans. Denna blandning gör titan nyans för att ge en högre procentsats av skydd. Standard Svart toner är färgade nyanser som ger ingen värme skydd. Istället absorberar de värme, hålla det mesta av värmen fångas vid fönstret medan vissa av det läcker in i bilen. Svart nyans har potential att ge så mycket UV-skydd, men bryts ner snabbare än titan nyans.
Överklagande

Metalliska nyanser såsom titan ser mer naturligt än svart nyans eftersom de ger glaset intryck av att ha varit färgat, snarare än att ha film lagd över det. En vanlig missuppfattning är att metall nyanser avger en spegel utseende, vilket inte är fallet. Svart nyans kommer att se bra i början, beroende på hur mörk en nyans används, men med tiden kan byta till en lila färg från värme absorption.
Kostnad

Kostnaden för titan färgton är högre än standard svart nyans eftersom metallen färgtoner är dyrare än de färgade nyanser. Några svarta nyanser börjar runt $ 100 medan metall nyanser kommer troligen att kosta uppåt på $ 300 för hela bilen. Med tanke på kostnaden för bilen och det värde färgtonen kommer att lägga genom att öka livslängden på din inredning, skyddar dig från solen och hålla dig svalare, är det mer ekonomiskt att betala för högre slutet färgton produkter.

Lagligheten
p Det finns juridiska frågorna kring både titan och svarta nyanser. Vissa stater tillåter både medan andra stater tillåter endast svart nyans och begränsar hur mycket ljus kan blockeras. Det är alltid bäst att kontrollera din statliga lagar innan de köper fönster färgton. Illegal fönster färgton kan resultera i böter och utvisning av ditt nyinstallerade nyans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96671.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.