Så monterar du ett Winch på en F-350

Installera en vinsch på din Ford Super Duty F-350 är en klok idé. En vinsch är ett verktyg som rullar i en ledarkabel med en elektrisk motor. Genom att fästa kabeln till ett fast föremål du kan dra din F-350 på stabil grund. Du kan även ansluta kabeln till ett fordon i ett dike för att hjälpa sin hämtning. Fästa en vinsch på din F-350 kräver installation av en anpassad stötfångaren för att ge de nödvändiga fästpunkter. Saker du behöver
Aftermarket Socket stötfångare
ställa
Ratchet
Wrench in
Måttband
Momentnyckel
Drill
Visa fler instruktioner

1

Ta fabriken stötfångaren genom att lossa skruvarna som håller fast den ram av lastbilen med en hylsa och spärrskaft. Koppla loss kablaget för dimljusen fram. Demontera stötfångaren och ställ åt sidan. Ta bort skruvarna som håller fast fabriken dragkrokar.
2

Borra två utanför bulthålen på de främre rambalkar till 1/2-tums.
3

Placera den yttre ramen fästena på båda främre rambalkar och säkra med 5/8-tums bultar, brickor och muttrar. Bara dra åt vid den här tiden.
4

Installera huvudramen fästen till botten av de viktigaste rambalkar. Rikta upp bulthålen och fäst med 1/2-tums bultar, låsbrickor och muttrar. Bara dra åt vid den här tiden.
5

Mät avståndet mellan de två yttre ram fästena på framsidan och baksidan. Dessa två mätningar måste vara lika för konsolerna att vara fyrkantig. Deras ställning hand om mätningen är inte lika.
6

Dra åt 1/2-tums bultar till 75 foot-pounds av vridmoment och 5/8-tums bultar till 90 foot-pounds .
7

Installera vinsch kontroll pack på vinschen med medföljande skruvar, brickor och muttrar. Dra åt bultarna med en skiftnyckel.
8

Rikta in vinschen monteringshålen med eftermarknaden stötfångare fästen och fäst med fyra skruvar, låsbrickor och muttrar. Dra åt dessa bultar till 50 fot-pounds vridmoment.
9

Installera de två mellanlägg på insidan av de vertikala monteras på stötfångaren med 1/4-tums bultar och muttrar. Det finns ett urval av shims som följer med satsen. Du måste installera ett mellanlägg och placera stötfångaren på fordonet. Avgör om shims överbrygga klyftan mellan de främre rambalkar och fästen stadigt. Om de inte gör det, lägga till ytterligare shims och kolla igen.
10

Placera stötfångaren på lastbilen så att dess monteringshål linje med de främre rambalkar. Sätt fyra 1/2-tums bultar genom varje bildruta fäste och i stötfångaren. Montera brickor, låsbrickor och muttrar på dessa skruvar och vridmoment 75 foot-pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86987.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.