Hur man installerar dimstrålkastare i en Jeep Grand Cherokee

Lägga dimljus till din Jeep Grand Cherokee bidrar till att ge bättre sikt vid dåligt väder eller låga ljusförhållanden. Grand Cherokee erbjöds med dimljus som en faktor alternativ, så om din inte har dem, lägga dem är lätt. Du kan köpa nya enheter från Jeep återförsäljare eller kolla med en bärgning gård till källan en uppsättning begagnade församlingar dimljus. De dimljus kan installeras från under den främre stötfångaren med grundläggande handverktyg. Saker du behöver
Metric skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Installera två nya lampor dimljus i de nya församlingarna dimljus som du kommer att använda i din Jeep . Du kan få nya lökar på någon Biltema eller Jeep återförsäljare.
2

Lokalisera hålet i främre fascia av din Jeep där dimljusen normalt installeras. Sätt enheten dimljuset i detta hål.
3

Skjut ljus hela vägen in i hålet tills de två dubbar på baksidan av dimljus montering sticker ut genom hålen i fascia . Montera de två fästmuttrarna på bultarna och dra åt dem med en skiftnyckel.
4

Leta fabriken kontakt ledningsnätet för dimljusen. Anslut kontakten till anslutningen på dimman glödlampan. Tryck in den tills den klickar, vilket indikerar att det har låst på plats.
5

Flytta till motsatt sida av Jeep och upprepa processen att installera det andra aggregatet dimljus. Testa lamporna för att kontrollera att de fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83658.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.