Hur man installerar Sirius Satellite i en 2005 Scion xB

När du köper en ny Sirius Satellite Radio, är det värt att ta tid att installera enheten i din 2005 Scion xB på egen hand. Sätta i enheten själv kommer att spara dig en hel del tid på annat tillbringat i ett sjaskigt mekaniker väntrum och kommer också att hindra dig från att spendera pengar i onödan. Du behöver inte någon tidigare erfarenhet av bil installation och hela processen tar mindre än en timme. Saker du behöver
Sirius radiomottagare
Satellite radioantenn
Analog ljudkabel
Pall eller stege
Automotive tejp
Visa fler instruktioner
1

Hitta en bra plats på din 2005 Scion xB som att ansluta Sirius mottagaren. I rutan med mottagaren hittar 2 klisterremsor som har plast flikar som lossnar på varje sida. Ta dessa lim och limma Sirius mottagaren till en lämplig plats. Du kan även fästa mottagaren på vindrutan. Placera inte enheten i ett område som eventuellt kan blockera din syn eller förhindra ett komplett utbud av rörelse under körning.
2

Få till taket på din Scion xB med hjälp av en pall eller stege och välj ett bra område för att installera parabol. Du måste placera antennen med en helt fri sikt mot himlen för att enheten att kontakta satelliten. Antennen levereras med ett par av självhäftande klistermärken på botten av enheten. Ta bort båda dessa klistermärken och fästa antennen till den valda platsen.
3

Anslut audio anslutningskabel till området bakom antennen och dra ena änden av sladden till passagerarsidan av Xb. Installera sladden under solbränna fönsterlist. Gör din väg mot den främre änden av xB och ryck mot Sirius mottagare samtidigt hålla sladden tight. Anslut sladden på baksidan av Sirius mottagaren och använda tejp för att fästa den på gjutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85976.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.