Hur man installerar Sirius Radio i en 05 Le Saber

Efter att ha köpt en ny Sirius Radio för 2005 Buick LeSabre du kanske vill installera satellitradio själv för att spara lite pengar. Gör installationen arbete på egen hand kommer att spara tid du annars skulle ha använts körning till och från mekaniker och väntade på dem att installera enheten. Denna process bör inte ta mer än en timme och kan göras genom att även den mest bilen analfabeter individ. Saker du behöver
Sirius radiomottagare
Sirius satellitradio anetnna
Auto tejp
Ladder
Ljudkabel
Visa fler instruktioner
1

Hitta en yta på 2005 LeSabre som att fästa Sirius-satelliten radiomottagare. Det finns sugkoppar på undersidan av enheten som du kan använda för att fästa den. Du kan fästa enheten på vindrutan eller på en öppen plats på instrumentbrädan, bara vara säker på att inte hindra din vision när du kör.
2

komma till toppen av din Buick LeSabre med hjälp av stege . Hitta ett område på taket med en tillräckligt tydlig bild av himlen att placera Sirius satellitantenn. Enligt Sirius användarhandboken du måste också vara på en helt plan yta. På botten av antennenheten kommer att vara ett litet område med en vit etikett på den. Ta bort denna klistermärke kommer att avslöja ett lim, använd detta lim för att fästa antennen till fordonet.
3

Anslut Sirius ljudkabeln till uttaget märkt "audio in". Flytta sladden till den högra sidan av bilen och öppnar den bakre högra dörren och tryck på sladden direkt under fönstret gjutning. Placera kabeln längs hela gjutningen på framsidan av bilen, nära Sirius mottagaren. Fäst sladden på baksidan av Sirius mottagaren och ta allt slack ur sladden och använd den automatiska tejp för att hålla den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85841.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.