Hur Wire ett horn

Horns används på båtar, bilar och motorcyklar som säkerhetsanordningar som bidrar till att undvika olyckor. Genom att avge ett högt lappteknik ljud, tar de hänsyn till dig från andra fordon och fotgängare på vägen. De flesta horn arbetar med en tryckknapp som återgår till utgångsläget då det släpps. Dessa horn använder 12-volts ledningar, samma som de fordon som de är installerade på. Ansluta ett horn är en enkel process när du vet var du ska fästa trådarna. Saker du behöver
Isolerad metalltråd (röd och svart) katalog Wire strippor
Butt kontakter
Skruvmejsel
Säkringshållare
4-amp säkring
eltejp
Kabel slipsar
Visa fler instruktioner
1 3/8-tums

Strip av isolering från den isolerade röda och svarta kabeln. Anslut den röda kabeln till den varma röda kabeln på hornet med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att sätta in en tråd i varje ände och komprimera med en tång.
2

Anslut den svarta kabeln till den svarta jordledningen på hornet med en butt-kontakt.
3

Kör den röda kabeln till fordonets batteri och kapas till önskad längd. Strip 3/8-tums av isoleringen från änden och anslut till säkringshållaren med en butt-kontakt.
4

Lossa den positiva polen på batteriet och skjut säkringshållaren s tråd undertill. Dra ner terminalen.
5

Kör den svarta kabeln till den tryckknapp och klippa och band. Lossa de två terminalerna på baksidan av omkopplaren med en skruvmejsel. Sätt i den svarta kabeln i en av terminalerna och dra åt den.
6

Strip 3/8-tums isolering från slutet av den svarta sladden. Sätt ledaren i den andra terminalen på tryckknapp och dra åt den.
7

Kör den svarta kabeln till en bra jordning plats på fordonet. Detta är vanligtvis under en bult eller skruv fäst ren metall. Lossa skruven, skjut den svarta undertill och dra åt den.
8

Wrap alla anslutningar i eltejp. Fäst de lösa kablarna med buntband och sätt in 4-amp säkring i säkringshållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96640.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.