Hur man kan förbättra Jeep Wrangler Performance

Förbättra resultatet för din Jeep Wrangler kan vara ett relativt enkelt jobb eller ett extremt svårt arbete, beroende på vilken typ av uppgradering som du vill installera. Vissa uppgraderingar kan förbättra motorns hästkrafter medan andra kan öka bränsleekonomi. Ofta prestanda funktioner i hästkrafter och bränsleekonomi har ett omvänt förhållande, där allt man kommer att orsaka en minskning i den andra. Enligt US News, saknar Jeep Wrangler i både kraft och bränsleekonomi, så mycket utrymme för uppgraderingar runt. Att veta vilken typ av prestanda uppgradering som du vill ha för din Jeep Wrangler kommer att avgöra vilka uppgraderingar som ska installeras. Saker du behöver
Pen
Paper
Performance ECU chip
Sportluftfilter
Performance bränsle avgaser
Hylsnyckel
Tändstift avdragare
Penetrerande olja
Oljefilternyckel
Catch pan
Performance oljefilter
Visa fler instruktioner
1

Skriv ut den speciell för din Jeep på ett pappersark. Bestäm de prestanda uppgraderingar du vill uppnå och hur mycket pengar du vill avdela mot uppgradera din Jeep Wrangler. Vissa uppgraderingar kommer att förbättra bränsleekonomin medan andra kan påverka effekten och gasrespons av systemet.
2

Installera en ny prestation motorstyrenheten (ECU) till din Jeep Wrangler dator. Det finns en mängd ecu prestandahöjande chip tillgängliga, från dem som specifikt kommer att förbättra bränsleeffektiviteten och hästkrafter. ECU chip ändrar motorns standard luft-bränsleblandning, timing och tomgång. Även ecu marker är allmänt tillgängliga via återförsäljare, är det rekommenderat att ha dem installeras av en professionell mekaniker. En ny ECU chip kan kosta flera hundra dollar beroende på vilken chip du köper.
3

Installera en high-flow filter prestanda luft i din Jeep Wrangler genom att ta bort enheten luftintag, tillsammans med luftfiltret rutan och klämma nya intag på spjällhuset. Inte bara kan high-flow luftfilter förbättra kvaliteten och kvantiteten på den luft som kommer in i din motor, men det kan också minska den energi som tas i att dra in luft genom användning av fläktar. Som ett resultat, prestanda luftfilter öka hästkrafter, gasrespons och bränsleekonomi. Många prestanda luftfilter också kan spara på långsiktiga underhållskostnaderna på grund av filtrets tvättbar och återanvändbar design. Vissa prestanda luftsug är utformade som kall luft system, vilket ökar den mängd syre som införes i förbränningsprocessen. Dessa typer av prestanda luftintag och filter delar kostar typiskt några hundra dollar.
4

Installera ett system prestanda avgassystem, som utnyttjar en stor diameter avgasrör, vilket möjliggör en mer effektiv utflöde av uttömma biprodukter från motorn. Som ett resultat, behöver motorn inte arbeta så hårt utvisa avgaser, vilket sparar på bränsleekonomi. Ta bort den gamla avgassystemet genom att lossa bultar, rör och klämmor underifrån din Jeep Wrangler. Var noga med att ersätta varje bult tillsammans som du installerar ditt nya system.
5

Byt tändstift. Misständning tändstift kan minska gas körsträcka på grund av en minskning av cylinderns uteffekt med så mycket som 25 procent enligt AA1. Byta tändstift vanligtvis innebär en hylsnyckel med ett tändstift adapter för att dra ut pluggarna. Smörj tändstift med penetrerande olja innan du försöker ta bort dem.
6

Använd en oljefilternyckel och ta bort det gamla oljefiltret. Placera en fångst pan att fånga någon olja som faller ut ur filtret munstycket. Byt oljefilter med en prestation, tjockväggig filter, som har mer skydd mot stenar, smuts och projektil skräp medan terrängförhållanden med din Jeep Wrangler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85249.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.