Hur man installerar ett Steeda Oljeavskiljare

Som en Mustang V-8 motor är igång, kompression och förbränning gaser kan tränga genom ringarna och in i motorns förbränningsrum. Gaserna därefter bränns bort av motorn och kan resultera i en rykande avgaser. Den Steeda Oljeavskiljare kit eliminerar risken för dessa överskott förbränningsgaser bränns av genom motorn. Separatorn använder en PCV-ventil på insugsgrenröret som skiljer oljan i dessa gaser och fångar dem i ett glasrör som kan tömmas periodiskt. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Borrmaskin
Borrspetsar
Visa fler instruktioner
1

Leta upp en lämplig plats att montera oljeavskiljaren , vilket beror på vilken modell av Mustang separatorn installeras i. Troliga områden är de inre fendrar och brandväggen.
2

Placera fästet där du ska installera den. Gör en markering på monteringsytan som överensstämmer med hålen i fästet. Borra två små hål i plåten med en borrmaskin. Montera fästet genom att hålla den på plats och sedan installera de medföljande skruvarna. Du kan också använda plåtskruvar att håller konsolen på plats.
3

Montera röret oljan samlingen med de medföljande insexskruvar och en insexnyckel. Leta reda på och ta bort PCV ventilen där den går in i insugningsröret. Konsultera anvisningarna som följde med separatorn, eftersom denna procedur varierar beroende på år av Mustang.
4

Montera andra änden av oljan samlingen röret på PCV ventilen. Se till att "Flow" pilen pekar i rätt riktning, bort från grenröret. Sätt tillbaka ventilen och dra rören så att de inte stör någonting. Se till att det monteras på separatorbehållaren inte stör någonting.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96295.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.