Hur man tar bort varvtalsregulatorn av en Honda Civic

varvtalsregulatorn i din Honda Civic är inte en fysisk komponent som kan tas bort. Istället är det begravd inne i programmering i bilens ECM, eller elektronisk styrenhet. ECM är en dator inne i motorrummet som styr driften och specifikationer motorns prestanda. För att ta bort varvtalsregulatorn i din Honda Civic, måste ECM tas bort och prestanda programmeringen måste skrivas om av en fackman. Saker du behöver
10 millimeter hylsnyckel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa batterikablarna från bilbatteriet med en skiftnyckel. Börja med den svarta negativa jordkabel, sedan gör den röda positiv feed-kabel.
2

Ta bort batteriet bältet. Leta två fästskruvar i vardera änden av bandet och ta bort dem med lämplig hylsnyckel. Dra ut batteriet remmen från batteriet, sedan använda båda händerna för att ta bort batteriet från motorrummet.
3

Lokalisera ECM. Det är en stor platt svart panel precis framför batteriet. Använd en 10 mm hylsnyckel för att ta bort de tre ECM bultar.
4

Ta bort plastkåpan med handen. Lossa tre kablagen på baksidan av ECM med fingrarna och ta bort panelen metall ECM från fordonet. Ta ECM till en professionell för omprogrammering, notera året, märke, modell och chassinumret.
5

Placera omprogrammeras ECM tillbaka till sin plast fäste. Sätt i de tre kablage med fingrarna och skruva fast de tre bultarna med en 10 millimeters uttag.
6

tillbaka batteriet och batterihållaren. Använd en hylsa för att installera två batterihållaren fästskruvar. Installera batterikablarna med en skiftnyckel, börjar med den svarta negativa jordkabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96508.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.