Hur man tar bort en ljuddämpare från en ljuddämpare

En ljuddämpare ljuddämpare är en add -on komponent till spetsen av en ljuddämpare som reducerar avgasljudet . Ljuddämparen minskar utloppshålet av ljuddämparen , vilket minskar passage för avgaser att lämna komponenten. Ljuddämpare i allmänhet säkerställs på ljuddämpare med självgängande skruvar , vilket också underlättar avlägsnandet av ljuddämparen eller dess inställning . Ta bort en ljuddämpare , därför är ett enkelt jobb som inte kräver några speciella verktyg och bör inte ta mer än fem minuter att göra . Saker du behöver
skruvmejsel
WD40
Spetstång
Pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

knäböja bredvid ljuddämparen . Lokalisera alla skruvar på spetsen av ljuddämparen som säkrar ljuddämparen inuti ljuddämparen dricks.
2

bort varje skruv från ljuddämparen spets med skruvmejsel .
3

Dra ut ljuddämparen med fingrarna . Ta tag i halsen av ljuddämparen med tänderna på nål-tång för att dra ut ljuddämparen om den är fast eller fingrarna kan inte nå in i ljuddämparen dricks. Spraya skreva mellan ljuddämparen och ljuddämparen spets med WD40 om ljuddämparen sitter fast . Rengör insidan av ljuddämparen spetsen med en pappershandduk för att avlägsna fett smörjmedlet som du sprutas inuti det att ta bort ljuddämparen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85506.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.