Hur man installerar ett Laddtrycksmätare på en 6,7 Dodge

En boost mätare på en 6,7 Dodge tillåter föraren att övervaka mängden luft som kommer in i motorn. Eftermarknad spårvidd företag erbjuder ett brett utbud av mätare som passar din stil och budget. Köp en mätare pod med din mätare för att ge en montering på instrumentbrädan. Sonden monteras inne i insugningsröret. Slutför installationen med hjälp av enkla verktyg i ungefär en timme. Saker du behöver
Wrench set
Step ner NPT adapter
spår pod
Skruvmejsel
Saxar
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Dodge lastbil. Lokalisera insugningsröret på övre delen av motorn. Den är ansluten till den stora luftröret från turboladdaren till motorn. Leta beståndet 3/4-tums NPT plugg i insugningsröret mellan bränslefiltret och brandväggen. Ta bort pluggen med en skiftnyckel.
2

Köp ett steg ned NPT adapter från en Biltema att konvertera 3/4-tums NPT-proppen till en 1/8-tums NPT. Montera adaptern i insugningsröret och dra fast det med en skiftnyckel.
3

Montera mätaren till mätaren pod och montera pod på instrumentbrädan med skruvarna som följde med satsen och en skruvmejsel.
4

Skjut NPT koppling som kom med satsen på slutet boost linjen. Lämna ca 1/4 tum i linje exponeras i slutet och anslut passande till Laddtrycksmätare.
5

Dra uppsving linjen genom hålet i förarsidan av brandväggen. Dra kabeln till insugningsröret. Skär uppsving linjen till önskad längd med sax.
6

Skjut NPT montering på slutet av det uppsving linjen, vilket innebär att ungefär 1/4 tum av den exponerade linjen. Anslut NPT montering på kopplingen installeras i insugningsröret montering.
7

Använd buntband för att binda uppsving linjen borta från rörliga delar.
8

Dra trådarna från mätaren till gruppcentralen enligt förarens sida av instrumentbrädan. Anslut den röda kabeln till strålkastaren säkringen kontakten.
9

Anslut den svarta kabeln till en jordskruv på gruppcentralen.
10

Starta motorn och kontrollera att alla läckor i systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85720.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.