Hur man installerar ett Kelsey batterierna bromsspak

Installera en Kelsey Relät bromsspak i din bil kommer att ge ström till din släpfordonets elektriska bromsar. Bromsen styrenheten övervakar fordonets bromspedal och retardationsvärde och beräknar den korrekta mängden av bromskraft för att leverera på trailern. För mycket bromsning och släpvagnens hjul låser upp och eventuellt förlora kontrollen, för lite kraft och släpet inte bromsa tillräckligt snabbt. Installera en broms controller kan göras med några vanliga verktyg. Saker du behöver
Kabelsats
Butt kontakter
Scotchlok kontakt (eller motsvarande) katalog eltejp Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel

Visa mer instruktioner
1

bestämma den optimala platsen att montera bromsen styrenheten. Det är inom räckhåll för föraren och en enkel position för att dra kablar till förarsidan fotutrymmet. En typisk plats är strax under rattstången.
2

Placera fästet är denna plats och fäst den med borren och två skruvar. Placera bromsstyrning in mellan armarna på fästet och fäst med två skruvar.
3

Kör den röda tråden bakom bromspedalen och fäst tråden för bromspedalen switch. Detta är oftast en liten svart låda med en omkopplare på ena änden. Anslutningen görs genom att placera en tråd i varje spår av en Scotchlok kontakten och stänga sin port.
4

Kör blå kabeln från kontrollenheten till den vänstra sidan av fordonet sedan hela vägen till lastutrymmet. Fäst denna tråd till den blå kabeln från 5-polig släpvagn sele. Gör den här anslutningen genom att placera en strippad tråd i varje ände av en butt-kontakt och komprimera med tång. Wrap detta sammanhang i eltejp.
5

Lokalisera den svarta, runda gummigenomföringen i förarens fotutrymme som ger passage genom brandväggen. Skär ett litet hål nära centrum av genomföringen med en kniv.
6

Kör svartvit tråd genom detta hål. Öppna den främre huven på bilen och vägleda dessa trådar längs omkretsen av motorrummet till fordonets batteri.
7

Strip en kvarts tum av isoleringen från den svarta och vita kabeln. Säkra säkringshållaren till den svarta kabeln med en butt-kontakt. Wrap detta sammanhang i eltejp. Placera den medföljande säkringen i säkringshållaren.
8

Lossa anslutningarna på batteriet och säkra säkringshållaren till den positiva polen och den vita ledningen till den negativa polen. Dra åt bultarna terminala tillbaka ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87094.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.