Hur sänka en Audi TT

Infördes 1998, kanske Audis populära TT coupe /roadster bäst ses som en uppgraderad version av sin VW Golf och nya kusiner Beetle. De flesta av de samma delar tillämpas, liksom uppgradering förfaranden och tekniker tuning. Det finns många sätt att gå om att sänka en TT, från kompletta coil-over suspension ombyggnader till skärande rullar från de ursprungliga källorna. Men de flesta människor väljer den mellersta vägen och bara ersätta de stock fjädrarna med kortare och styvare enheter. Exakta rutiner och storlekar bult varierar med årsmodell. Saker du behöver Review, komplett sänkningssats
Ordet jack och jackstands eller 4-post hiss
Full uppsättning metriska uttag och ratchets
Spiralfjäder kompressor
Visa fler instruktioner
Byta Front Springs
1

Höj fordonets front och säkra den så att båda framhjulen från marken. Ta bort hjulen.
2

Ta bort ABS (låsningsfria bromsar) tråd genomföring och kabel från fjäderbenet och ta bort den nedre "nypa bolt" som förbinder staget till styrspindeln.

Billiga 3

ihop fjädern med fjäderspännare för att avlasta trycket från suspensionen. Separera staget från styrspindeln (vilket kan ta lite ansträngning), sänka den nedre länkarm som behövs. Ta bort axeln från styrspindeln och lägg det på lägre fjädring.
4

bort vindrutetorkarna och lock (senare modellen Audi TTS) för att komma åt den övre strut bulten. Ta den enda strut bulten medan en assistent stöder det från botten. Att låta staget att helt enkelt falla utan stöd kan orsaka våren klämman till JAR löst, skicka den högt trycksatta våren flyger över ditt garage.
5

långsamt bort fjädern klämman från stagenheten och lyfta våren fri hos stöttan. Byt lager våren med en av de främre fjädrarna från ditt kit, Audi TT fjädrar är ej vändbar, så se till att du sätter den på höger-väg-up
6

tvärt om till. installera fjäderben och dess nya, lägre våren. Upprepa hela borttagning /byte proceduren på andra sidan.
Rear Spring Installation
7

Lyft den bakre delen av fordonet (låta suspensionen till fullo sloka), stöd den med pallbockar och ta bort båda däcken. Ta det låsningsfria kabel bromspedalsensor från de inre fendrar (om så utrustad). Vid byte av stötdämpare vid denna tid, måste du delvis ta bort det inre fender foder för att komma åt dess översta bulten.
8

Sätt fjäderspännare på spiralfjädern att avlasta trycket från suspensionen . Avlägsna stötdämparen till styrarmen bult. Ta den komprimerade fjädern, sedan försiktigt bort kompressorn från våren.
9

Applicera kompressorn till din nya vår och installera den i stället för den gamla. Beroende på mängden av fjädring droppe, kanske du eller kanske inte behöver använda fjäderspännare för att installera nya fjädrar. Om detta är fallet, helt enkelt glida fjädern på plats och använda din domkraft för att höja bakfjädringen tillräckligt långt för att återinstallera Stötdämparbulten. Återstoden av installationen är den omvända för avlägsnandet. Ta din nu-nedre Audi till en kvalificerad butik och få uppskov uträtad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84260.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.