Hur Wire en Dual Battery Isolator

De flesta moderna (efter 1985) bilar innehåller hundratals av elektronikkomponenter. Moderna bilar också använda hög effekt växelströmsgeneratorer för att tillhandahålla den nödvändiga elektriska kraften för dem att function.With äldre bilar, är det dock en annan historia. Många äldre (före 1985) bilar var utformade för att fungera med mekaniska system (t.ex. remdrivna fläktar) snarare än de elektroniskt styrda system deras nyare motsvarigheter employ.One sätt att driva en modern elektronisk enhet (till exempel en elektrisk fläkt eller hög effekt ljudsystem) på ett äldre fordon är genom att lägga till ett extra batteri till det elektriska systemet. Men för att hålla ett extra batteri från oavsiktligt skada elsystemet på en äldre bil, som kallas en anordning ett batteri isolator måste installeras tillsammans med fordonsindustrin elsystemet. Saker du behöver
Dual batteri Automobile isolator hotell med installerat batteri
Isolator-till-generator kabel
Isolator-till-batterikabeln
skiftnyckel eller slip-gemensamma tänger
Brass skruv (storlek 8-32 eller större) katalog Mässingsmutter (måste matcha storleken mässing skruv) katalog Drill
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort låsmuttern från generatorn "BAT" terminal, och ta bort elkabeln från den här terminalen. Placera ena änden av isolator-till-generatorn kabeln på denna terminal och ersätta den kvarhållande muttern. Dra åt låsmuttern så att den håller isolatorn kabeln tätt till terminalen.
2

Lossa och ta bort låsmuttern från "1" terminalen på batteriet isolator. Placera elkabeln som du tog bort från generatorn på denna terminal. Byt den kvarhållande muttern och dra åt den så att muttern håller elkabeln tätt intill terminalen.
3

Lossa och ta bort låsmuttern från "A" terminal på batteriet isolator. Placera den fria änden av isolator-till-generatorn kabeln på denna terminal. Byt den kvarhållande muttern och dra åt den så att muttern håller kabeln till terminalen tätt.
4

Lossa och ta bort låsmuttern från "2" uttag på batteriet isolator. Placera ena änden av isolator-till-batterikabeln på denna terminal. Byt den kvarhållande muttern och dra åt den så att den håller kabeln till terminalen tätt.
5

Borra ett hål i bilen chassi. Placera mässing skruven genom hålet och placera ena änden av den negativa batterikabeln över skruven. Skruva på mässing muttern och dra åt den så att muttern håller batteriet ordentligt mot chassit.
6

Fäst den fria änden av isolator-till-batteri-kabeln till den positiva polen på reservdelar batteri. Fäst den fria änden av den negativa batterikabeln till den negativa terminalen på extrabatteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84600.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.