Hur Limma Harley Emblem På ett Gas Tank

Även Harley Davidson sällan ändrar sin logotyp helt, många av deras nyare motorcyklar har större, flashier emblem på sina tankar som skulle piffa upp utseendet på en äldre cykel. Gör din äldre Harley look nytt igen med en eftermarknad tank emblem. Saker du behöver
400 grit sandpapper
Pencil
3M lim eller liknande
New Harley Davidson tank emblem
X-acto kniv eller liknande
Visa fler instruktioner

1

Använd en X-Acto kniv eller ett liknande spetsigt, vasst föremål för att bända den befintliga emblem av din bensintank. Vara noga med att inte repa lacken bredvid eller runt emblemet.
2

Håll den nya emblemet på plats (utan lim!) Använda en penna för att mycket lätt markera kanterna där det kommer att knytas. Addera 3

Använd 400 grit sandpapper att putsa område där emblemet ska limmas. Detta kommer att hjälpa limmet som mer fullständigt och se till att den inte kan lossna under vibration. Gör inte sand hela vägen genom färgen, bara grov området tills den är lätt missfärgat.
4

Applicera en liberal mängd 3M lim eller liknande snabbt anläggning lim till mitten av den grova plats på tanken. Tryck på emblemet på ordentligt och torka bort lim som sipprar ut runt kanterna.
5

Håll emblemet på ordentligt i minst femton minuter. Kör inte motorcykeln i tolv timmar, varefter limmet ska ha torkat och hårdnat, håller emblemet på permanent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83451.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.