Hur man installerar Megan Race Rör på en 350Z

Race rör --- även kallad "test-rör" eller "rör offroad" --- är avgasrör som eliminerar en bils katalysator för att möjliggöra maximal avgasflödet. Inte lagligt för användning på väg, testa rören eliminera fabriken utsläppsbegränsande anordningar. Installation av ras rören är en enkel process som kommer att kräva dig att höja din Nissan 350Z för att få tillgång undertill. Medan olika eftermarknadsprodukter race rör erbjuds för 350Z, de är alla lika i design och installation, den enda variabel som rördiameter. Saker du behöver
Handverktyg inklusive uttag, spärrfunktion, förlängningar och svivlar
Syreavkännare socket
PB Blaster eller liknande penetrerande olja
domkraft och jackstands
underläggskilen

Visa mer instruktioner
1

Park ditt 350Z på plan mark. Dra åt parkeringsbromsen och lägg stoppklossar mot framhjulen. Använd en hydraulisk domkraft för att höja 350Z vid dess Jack punkter och placera den på pallbockar. Arbeta inte på din 350Z när den stöds endast av hydraulisk domkraft.
2

Leta fabriken katalysator rör. På 350Z de börjar efter rubrikerna, och innan de avgaser midpipes. De är L-formad, och flanken överföringen under mitten av bilen. De katalysatorer är säkrade med fem bultar, och även innehålla syre sensorer --- det finns två rör som fordonet är utrustat med ett dubbelt avgassystem.
3

Spraya bultarna som håller fast fram och bak av fabriken katalysatorer, tillsammans med syresensorn hållarskruven frikostigt med penetrerande olja, låt den ligga och dra några minuter. Om din 350Z har sett vinterkörning, kommer du vill göra det här flera gånger, och att bultarna ska dra i en timme, om inte längre.
4

Använda en socket syresensor, ta bort syresensorn från fabriken katalysatorn och ställ den åt sidan. Använd din spärr, en förlängning, en svivelled och en 14 mm hylsa, ta bort de fem skruvarna som håller fast katalysatorn på varje sida, följt av centrum stärkande bulten. När lossas, stödja katalysatorn från botten med handen medan du tar bort skruvarna. ställ sedan in omvandlaren åt sidan. uppför Megan race röret
5

linje i fabriken plats, och använda de medföljande packningar och behålla hårdvara, dra åt de fem race röret fästbultar, följt av center hållarskruven. Skruva i syresensorn i Megan testet röret syresensor propp. Se till att allt är uppradade innan åtdragning av alla skruvar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87264.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.