Hur Glasfiber ett Speaker Box Enclosure

En högtalarlåda kammaren används i baksätet på en bil för att innehålla ett ljudsystem. Många är specialbyggda, och kräver därför ett extra skyddslager. Materialet i valet för många bilentusiaster idag är glasfiber. Det är lätt, slitstark och vattentät, plus, den sand till en blank, slät yta som ger en riktigt clean look gång målade. Till glasfiber en högtalarlåda, kommer du behöva lite skicklighet och tålamod, dock. Processen tar den bättre delen av en eftermiddag. Saker du behöver
Glasfiber blad
Saxar
häftpistol, höll handen
Staples
Resin
Härdare
Slipa Sandpapper blocket Indonesia, 200 grit
Primer
Paint
Visa fler instruktioner
1

lägga glasfiber ark ovanpå lådan inneslutningen. Täck ytan och tillbaka om du vill. Se till att glasfiber lärs ut och sträcks över ytan. Staple glasfiber till boxen med en handhållen häftpistol för att säkerställa bra passform. Sedan klippa och trimma bort överflödigt glasfiber i hörnen och runt högtalaren brunnarna. Ställ hela rutan på en presenning eller skyddande duk.
2

Blanda upp ett parti av harts med härdare. Läs instruktionerna på härdaren för lämpliga blandningsförhållanden. Lägga mer härdare kommer att öka hastigheten med vilken glasfiber härdar, så mindre tid att applicera harts.
3

Borsta glasfiberharts på arken med hjälp av en pensel eller roller. Täck hela arket med harts, tillräckligt för att låta det sippra genom väven och kontakta ytan av högtalarhöljet. Låt första lagret för att ställa in och torka, applicera sedan ett andra lager om det behövs. Låt glasfiberharts att torka och härda över natten. Det bör vara hård vid beröring.
4

Sand glasfiber efter den är helt torr med ett block slipmaskin och 200 sandpapper. Slipa hela ytan slät, ta bort bubblorna och skvalpar i harts. Torka ytan ren.
5

Applicera en glasfiber primer på ytan av glasfiber och låt det torka. Sedan måla på en toppbeläggning av glasfiber färg för att avsluta högtalarlådan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84133.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.