Hur man installerar ett Greddy Strut Bar på en Honda Civic

Förutom att vara en pålitlig, ekonomisk pendlare bil, är Honda Civic också en mycket populär bil att modifiera för mer prestanda. Många eftermarknaden delar är tillgängliga för den och Samhällskunskap tar väl tillsatsen av mer makt. En övre strut brace är en vanlig uppgradering till en Civic hantering. Ortosen bultar till toppen av stöttan torn på vardera sidan av bilen. Genom stärkande dessa två punkter mot varandra, tjänar strut brace att minska chassit böjas när Civic drivs runt hörn. GReddy är ett av de många företag som gör strut barer för Civic. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan yta. Öppna huven. Fjäderben stag bultar till toppen på de strut torn, som ligger i motorrummet på vardera sidan av bilen, strax ovanför hjulen.
2

Lossa och ta bort muttrarna som håller den övre strut montera till strut torn med en hylsa och ett spärrskaft. Placera muttrarna där de inte kommer att bli missriktad. De gängade bultar i den övre strut montera bör nu exponeras.
3

Rikta in hålen i strut brace med strut montera reglar och skjut strut brace ner över reglarna så att det sätena ordentligt på plåt av fjäderben.
4

Kontrollera clearance av komponenterna nära strut bar där det går över motorrummet. Civic fjäderben barer som gjorts av GReddy är särskilt utformade för året och modell av Civic som de håller på att installeras och bör inte ha några avslutande frågor. Också försiktigt stäng huven för att se till att baren inte stör undersidan av huven.
5

Gänga muttrarna som togs bort i steg 2 tillbaka på pinnbultarna för den övre strut mounts. Dra åt muttrarna med socket och ratchet. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96581.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.