Hur man hittar en motor i en Junkyard

En massa fantastiska saker kan hittas i ett skrotupplag, och att hitta en gammal men användbar bil motor är en av dem. Precis som det är med shopping för något nytt, men att hitta rätt motor för den bilen du återställer kan betyda att luras av framträdanden. Hitta den perfekta skroten motor baserad på hur det ser ut och fördelen av att få det till ett lägre pris. Instruktioner
1

Kontrollera utsläpp klistermärke på motorn inne i ett junked bil och se om det matchar upp med den typ av motor du tittar på. Utsläpp klistermärken inte alltid berätta verklighet eftersom olika motorer kan placeras i äldre och olika bilar.
2

Identifiera vilken typ av motor är det av Vehicle Identification Number, eller VIN, som ligger på motorblocket. Om det inte stämmer med den typ som vanligen ses i bilen motorn är i, det är en bra satsning är det inte den ursprungliga.
3

Inspektera motorn och se om det är laddad med överskott grime från år av användning. Om det ser ut som det har använts i årtionden, är det troligt att motorn är original. Ompröva köpa om motorn ser alltför ren. En alltför ren motor ger ett tecken på att det ersattes nyligen och inte den ursprungliga motorn du vill.
4

Läs motorer inne junked lastbilar och husvagnar. Köp en från dessa fordon, och troligen det ska fungera perfekt i bilen du återställer. Många lastbilar och husvagnar gjordes med samma motorer som används i personbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83684.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.