Kommer Ingen ljuddämpare skada min motor ?

Ljuddämpare är utformade för att minska ljudet , men de gör det på bekostnad av hästkrafter och bränsleeffektivitet . Ta bort ljuddämparen kan bara stå för att öka motorns prestanda . Ljuddämpare Funktion

flesta halsdukar använda glasfiber eller stålull förpackningsmaterial att absorbera ljudenergi . Avgas strömmar genom ett perforerat rör och avgaser utträder buller genom hålen i röret som skall absorberas av förpackningsmaterialet. Vissa prestanda " kamrar " halsdukar använda en rad metall bafflar och kammare som orsakar ljudvågor att studsa tillbaka på sig själva och tar ut varandra.
Avgassystem Begränsningar

något annat än en helt rak sektion med stor diameter slang kommer att fungera som en begränsning i ditt avgassystem . Detta innefattar krökar i slangen , katalysatorer och ljuddämpare .
Restriction Konsekvenser

Avgassystem restriktioner ökar trycket i systemet , vilket håller använt gaser fångade inuti motorns förbränningsrum . Dessa gaser tar upp utrymme som skall upptas av frisk luft och bränsle . Slutresultatet är en förlust av motorns prestanda och bränsleekonomi. Ta bort ljuddämparen eller ersätta den med en högre strömmande enhet kommer att minska trycket i systemet och öka prestanda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84944.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.