Byta en Headliner på en Chevy Cobalt

Chevy Cobalt är den sena modellen bruksbil som tog platsen av Chevy Cavalier. Det är en två-dörrars coupé som är sportigt nog för att vara attraktiv för den aggressiva folkmassan, men ändå kör som en tam bruksbil så att även pendlare kan uppskatta det. Som en sen modell bil, det finns inte många tillfällen då delar helt enkelt bär ut på denna bil, dock kan en bil del antingen slapp, trasiga, eller bara vanlig smutsiga, och det är headliner. Headliner är det tygstycke som täcker taket av bilen och ger isolering, en ljudbarriär och estetik för Chevy Cobalt. Men under tiden detta tyg kan börja sag, missfärgas eller få hål i den, då är det viktigt att byta ut det innan det blir en fara genom att falla i förarens ögon. Saker du behöver
Skruvmejsel
Spray-on lim
New headliner
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Börja med att ta bort alla trim från runt kanterna på headliner. För det mesta, kan du helt enkelt dra utåt på trim och pop off, men det finns några skruvar som du behöver för att ta bort med en skruvmejsel för att ta bort allt trim.
2 < p> Pop överljus ur sockeln med skruvmejseln och sedan börja dra ner på fjäril klipp från kanten på innertaket. Fjärilen snäpper hål i taket och karossen, så det kan vara nödvändigt att använda nål-nosed tång för att bända klippen gratis.
3

Skjut gamla headliner ur hytten för Cobalt. Det kan vara nödvändigt att lägga framsätena ner för att manövrera innertaket ur passagerarsidan dörren. Lägg den gamla headliner bredvid den nya headliner och överföra fjäril klipp från en headliner till den andra (detta sätt nya headliner kommer att passa exakt som den gamla).
4

Spray limmet i en fyra-tums sträng runt omkretsen av innertaket, och sedan sprida mer av limmet längs beskärningsområdet av biltaket. Låt båda lim färgrutor torka till klibbig, och sedan börja installera nya headliner.
5

Skjut innertaket i hytten på bilen, och sedan trycka på fjäril klipp på plats. Sätt på ett tryck runt hela omkretsen av innertaket så att limmet binder och sedan installera trim. Sist men inte minst, sätt tillbaka kabeln till taklampan och pop armatur på plats på headliner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83036.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.