Hur man programmerar en Keyless Entry för en 1996 Dodge Intrepid

Tillverkas av Dodge uppdelning av Chrysler Group , är Dodge Intrepid en full - size , fyra - dörrars sedan som producerades i USA från 1993 till 2004 modell år . De 1996 Dodge Intrepid är ett första generationens Intrepid som ingår krockkuddar , luftkonditionering och fyra - växlad automatlåda som standard . Dodge erbjöd också en valfri nyckellösa låssystemet att driva makt lås på 1996 Intrepid . Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset cylinder av din 1996 Dodge Intrepid . Vrid nyckeln till " Kör ", men starta inte motorn .
2

Tryck och håll " Lås upp " -knappen på en förprogrammerad Dodge keyless inresa fjärrkontrollen . Håll knappen " Lås upp " -knappen i ungefär fem sekunder , tryck och håll " Panik " -knappen i en sekund , release både " Lås " och "Panik " -knapparna samtidigt . Observera att en ringsignal att höras om du har framgångsrikt in i Intrepid programmeringsläge .
3

Tryck på valfri knapp på en un - programmerade keyless inresa fjärrkontrollen för att synkronisera den till Intrepid . En ringsignal att höras för att indikera lyckad programmering .
4

Stäng av Intrepid tändningen och ta ur nyckeln ur tändningslåset cylindern . Detta avslutar den nyckellösa processposten programmering .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95585.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.