Installation av en Keyless Entry på en Frontier

nyckellösa system som tillåter bilister att låsa sina dörrar på distans har blivit ett återkommande inslag på många sena modell fordon. Ägare av tidigare modeller ofta vill installera systemet på sina fordon, liksom. Installera och programmera ett nyckellöst system för inresa på en Nissan Frontier är en måttligt lätt uppgift om du följer de rätta stegen. Saker du behöver
Keyless modul mottagningsenhet
Konsol
flänsbultåtdragningsvärden
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Installera Keyless-systemet i din Frontier. Din nyckellös modul mottagarenhet kommer med ett fäste för montering. Först, fäst enheten i konsolen.
2

Ta bort locket från den nedre delen av Frontier instrumentbrädan på förarsidan. Du kommer att se ett hangar balk under instrumentbrädan. Placera fästet på hangaren balken och fäst den med en fläns och skruvar.
3

Hitta fordonets 5-poliga kabeln under instrumentbrädan. Anslut den till den nyckellösa modulen mottagande enheten.
4

tillbaka instrumentbrädan locket.
5

Programmera din nyckellösa låssystemet. Sitt i förarsätet och låsa varje dörr. Sätt i nyckeln i tändningslåset cylindern och sedan snabbt bort den. Gör detta sex gånger i 10 andra intervallet. Om detta inte görs tillräckligt snabbt, kommer du att börja denna process över.
6

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget ACC. Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen pad.
7

Ta ut nyckeln ur tändningslåset. Lås upp alla dörrar med låsknappen. Öppna dörren och få utanför bilen. Du kan testa det nyckellösa systemet vid denna punkt för att säkerställa att det fungerar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95887.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.