Hur man installerar ett Frontskyddsbåge

Borsta vakter (aka "viltfångare" eller ibland "skjuthandtag") är som pansarplåt för framsidan av din bil. Dessa kompletterande stötfångare inte bara skyddar dina strålkastare, kylare och hood från grenar och små buskar, kan de också ge en fästpunkt för vinschar och extraljus. Installation förfaranden kommer att variera kraftigt beroende på enskilt år, märke och modell av lastbilen och pensel bar. Saker du behöver
Die kvarn och kapskivan
Måttband sälja Grease penna, vit eller grå
Bågfil
Borr och bits
Flat och Phillips skruvmejslar
metriska och standard uttag, uttag full uppsättning
insexskruv
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Installera nedre fästen på galler vakt med den medföljande hårdvaran. Om fästena använder avlånga hål för justering, ställa fästena så att borsten svärdsmuttrar kommer att vila i mitten av hålen. Montera alla skruvar handkraft bara.
2

Lyft stången på plats framför din bil, med hjälp av en assistent för att hjälpa till att hålla den andra sidan på plats och hjälpa till att mäta för att se till att den är centrerad på stötfångaren. Fortsätt att mäta och centrering av borstskyddet.
3

Håll borsten vakt på plats samtidigt som din assistent går under för att markera stötfångare eller stötfångarhöljet. Har spåra honom längs utsidan av konsolerna med din fett penna. Om du spåra direkt på rambalkar eller sub-frame och sedan gå vidare och spåra insidan av bulthålen samt. Den markerade plasten bort
4

Cut med dina die grinder och cut- off hjulet. En vanlig slipmaskin med en cut off hjul eller ens en mattkniv kommer att fungera om du har tålamod för det. Testa passar penseln baren igen, klippa klippa bort en annan 1/8-tums av plast. Fortsätt med provmontering och skär proceduren tills borstspindeln fästen sitter rakt på ramen. Märk upp bulthålen
5

Borra upp skruvhålen med storleken bit som krävs av din kit tillverkaren. Skjut en bricka över vart och ett av de medföljande skruvarna, skjut dem i hålen som din kit instruktioner, skjut en annan bricka på och montera muttrarna.
6

Skjut på av de bästa fästen genom din grill så att ena sidan ställer upp med penseln svärdsinfästning och de andra vilar mot din radiator core stöd. Upprepa montering /borrning /montering proceduren för varje av de översta fästen. Var noga med att inte borra i din radiator eller några elektriska ledningar gömda i stöd. Montera alla bultar för hand.
7

Har din assistent hjälper dig att justera borsten bar så att den sitter rakt framför stötfångaren och strålkastarna. Har hålla honom borsten vakt på plats medan du dra åt toppmonterad bultarna. Justera borstskyddet kan betyda övertala den på plats med en gummiklubba, speciellt när du har åtdragna de bästa bultarna och gå på botten fästen.
8

Vridmoment alla bultar och åter kontrollera vridmomentet efter 100 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84705.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.