Hur man installerar en Hitch på en Toyota Tacoma

Även om din Toyota Tacoma inte kom från fabriken med en dragkrok, kan du fortfarande dra en släpvagn. Eftermarknad företag tillverkar dragkrokar för många fordon. De är noggrant utformade för att monteras till befintliga hål i ramen så att ingen borrning eller svetsning krävs. Detta gör det möjligt att installera hitch själv. Olika vikt betyg erbjuds, så bestämma mängden vikt du kommer att bli bogsering innan de köper ett skumt. Saker du behöver
Wrench in
Assistant Review Momentnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

strömkabeln kopplas bort som ansluter till ljuset över registreringsskylten genom att trycka frigöringsflikarna och samtidigt dra det mot dig.
2

Leta där stötfångare fästen bult till rambalkar. Det finns två bultarna på vardera sidan av konsolerna som fäster vid varje sida av ramen järnväg. Använd en skiftnyckel för att ta bort dessa bultar och dra den bakre stötfångaren från fordonet. Addera 3

Lyft luren skumt på plats. De monteringsflikar på mottagaren hitch kommer att fästa till sidan av ramskenorna. Har din assistent installera stötfångaren på bilen. Stötfångaren fästen ska monteras på utsidan av flikarna mottagaren skumt. Fästena på mottagaren skumt kommer sandwich mellan stötfångaren fästen och skenor ram.
4

Rikta in hålen i stötfångaren fästen, mottagaren hitch och rälsen ram. Montera bultarna som tidigare avlägsnats och vridmoment dem till 68 Nm. med hjälp av en momentnyckel.
5

tillbaka sele som ansluter till ljuset genom att trycka på de två anslutningarna ihop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85025.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.