Instruktioner för att installera ett lastnät i en Toyota Corolla

Toyota Corolla är en kompakt sedanmodell som introducerades i USA 1969. När du placerar objekt i bålen, tenderar de att rulla bakåt och framåt med rörelse av bilen. Däremot håller ett lastnät installerad i bagageluckan poster vid den bakre öppningen så att de inte rör sig. Detta håller ömtåliga föremål från att bryta och ger enkel åtkomst när du tar bort objekt från stammen. Saker du behöver
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan. Skjut en platt skruvmejsel under trim kontakten på vänster sida av bålen och bänd ut den. Upprepa denna procedur för att ta bort trim pluggen på högra sidan av stammen. En trim kontakten är en rund, plast mutter som håller plasten inredningen på plats.
2

Dra trim på vardera sidan av stammen till mitten av stammen för att avslöja trim parentes. Skjut en hållarpanelen mutter över varje trim fäste rikta muttern med den övre hålet i konsolen. Addera 3

Skjut paneler tillbaka på plats.
4

Sätt in båda tvåsocklad dubbar i ankarna lastnät och vrid dem medurs för att dra åt dem. Dubbeländad dubbar har gängor i båda ändarna (som en skruv) för att fästa två punkter.
5

Sätt i tvåsocklad dubbar genom trim kontakten hål och in muttrarna på konsolerna. Vrid krokarna medurs för att dra åt bultarna i nötterna.
6

Placera lastnät i bagageutrymmet och haka öglorna på varje sida till ankarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85275.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.