Hur man monterar en Flex Hose

Ägare av egna bilar och hot rods använder flex slang för att skapa mer djup till motorn. Allt som fäster till eller är en del av en motor är detaljerad med speciella delar. Förkromning har blivit en vanlig metod för utvändiga motordelar, inklusive slangar. Om du vill installera förkromning på bilens flex slangar, men du måste generellt mäta, skära och montera dina egna flex slangar. Saker du behöver
Flex slang
Marker
Silvertejp
3-tums high-speed cutoff hjul
Drill
Sidavbitare
slangsockel
Motorolja
Shoppa rag
bänk eller bord skruvstäd
Aluminum slangände
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Markera flex slang där du vill klippa det med en markör. Slå in området med tejp för att förhindra nötning. Kapa slangen med en 3-tums high-speed cutoff hjul.
2

bort tejpen från slangen och kapa något frays med ett par sidoskär. Slip flex slangsockel att aluminium slangände skruvarna i över änden av slangen och vrid den samtidigt som du trycker tills slangen når trådarna inuti uttaget.
3

Ansök motorolja till trådarna i sockeln och fästet i aluminium slangen. Markera flexslang vid botten av sockeln med en markör. Låt inte uttaget att röra sig mer än 1/8 tum under installationen av insatsen.
4

Wrap uttaget i en butik trasa och placera den på en bänk eller bord skruvstäd. Dra åt vice försiktigt för att undvika skador på uttaget.
5

in änden aluminium slangen i uttaget. Håll slangen vid basen av uttaget så att du kan känna om uttaget går medan du drar åt slangänden i sockeln med en skiftnyckel. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85802.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.