Installationsinstruktioner för en Miata NB Sway Bar

Den andra generationen Mazda Miata, även känd som NB generationen, introducerades 1998. Den andra variant av denna populära bil byggd på framgången med den första modellen och erbjöd ännu bättre hantering och roligare. Medan Miata hanterar stora i lager formen, är ett populärt eftermarknaden modifiering för att installera större inflytande barer. Vingla barer är de styva stänger som förbinder suspensionen vid endera sidan av bilen. När bilen körs runt ett hörn, tvingar krängningshämmare insidan framdäcket på marken, förbättrad väghållning och stabilitet. Saker du behöver
Ramper
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Allen skiftnycklar
stjärnskruvmejsel
Open slutade skiftnycklar
Visa fler instruktioner
frontmontering Sway Bar

1

Kör framför bilen upp på ramperna. Ta bort de 11 skruvarna som håller plastkåpan på plats under motorn. Dessa är placerade i ytterkanten av locket. Ställ luckan åt sidan.
2

Lossa muttern som håller änden länk till uppskov med en hylsa och spärrskaft. När muttern är lös, placera en insexnyckel i hålet i änden av kolven och håll det medan du är klar med att ta bort muttern. Dra ändlänken ur krängningshämmaren. Upprepa för den andra sidan av bilen. Addera 3

Ta bort muttrarna som håller krängningshämmare fästena i chassit. Ta stången genom att dra det från passagerarsidan av bilen.
4

Skjut nya krängningshämmare på plats. Detta kan ta lite manövrerande för att rensa kommit komponenter såsom kylvätskeslangarna. Det kan hjälpa till att hissa upp bilen lite på passagerarsidan för att få tillräckligt med avslut.
5

Skjut ändlänkarna i hålen i slutet av den nya baren på båda sidor. Montera de nya fästet bussningarna genom att applicera lite fett på dem och sedan skjuta dem. Montera fästena med muttrarna. Dra åt alla skruvar ordentligt. Sätt tillbaka plasten motorkåpan. Kör bilen bort av ramper.
Rear Sway Bar Installation
6

Drive den bakre delen av bilen upp på ramper. Lossa och ta bort muttern som håller baren länkar till suspensionen på båda sidor av bilen. Skjut ändlänken bort från baren.
7

Lossa och ta bort muttrarna på konsolerna som håller krängningshämmare i chassit. Dra upp stången från suspensionen.
8

Installera den nya baren på baksidan av borttagning. Se till att de vinklade ändarna av stången pekar mot fronten på bilen så att ändlänkarna kan installeras.
9

Skjut ändlänken bultarna i hålen i änden av krängningshämmaren. Löst installera muttrarna. Montera de nya fästet bussningarna med lite fett genom att skjuta dem på baren. Montera muttrarna och de fästen som fäster baren i chassit. Dra åt alla skruvar och muttrar. Sänk bilen från marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96423.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.