Hur Wire en Honda Odyssey Outlet 12V Ström När motorn inte är igång

Många bilar - såsom Honda Odyssey - är kopplade så att makten åtkomstpunkter och cigarettändare kärl drivs endast när motorn är påslagen . Detta är en säkerhetsfunktion som bevarar batteriet laddas ur medan motorn inte är igång. Det kan dock finnas tillfällen - till exempel på en camping resa - där en låg-drain, såsom en bärbar radio eller mobiltelefon laddare kan kräva elkraft. I det här fallet, en "alltid-på" power åtkomstpunkt kan vara användbart. Saker du behöver
Red fordonsindustrin elektrisk tråd
Svart fordonsindustrin elektrisk tråd
hopkopplingshylsa Terminalanslutningarna
Två crimp-typ flatstift
Aftermarket cigarettändaruttag montering
Elektriska tång
Slip-gemensamma tång eller skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skär en längd av svart elektrisk tråd som kommer att nå från batteriet till önskad plats i bilen. Skär ett lika-sized längd röd tråd. Strip ½-tum av isoleringen från ändarna på båda ledarna och dirigera båda kablarna från batteriet till platsen för power-kopplingspunkt.
2

Placera en spade terminal över batteriet slut svart tråd och crimp terminalen till tråden. Placera den återstående spade terminal över batteriet änden av den röda kabeln och crimp terminal till tråden.
3

Lossa en av de bästa bultarna på den negativa batteripolen kontakten och placera spade terminal ansluten till den svarta ledningen mellan bulten och batteripolen. Dra åt bulten så att den håller i flatstiften väl till batteripolen. Upprepa detta steg för den positiva batteripolen och den röda tråden spadkopplare, respektive.
4

Placera en tråd Skarvhylsa över änden av den svarta kabeln som är inne i auto. Sätt i den svarta kabeln från cigarettändaruttaget montering i Skarvhylsa och krusa kontakten till ledarpar. Placera en kontakt hopkopplingshylsa över änden av den röda kabeln som är inne i auto. Sätt den röda kabeln från cigarettändaruttaget montering i Skarvhylsa och krusa kontakten till ledarpar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84276.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.