Hur man gör en generator från en bil

Varför köpa en elektrisk generator, när du redan har en bil än vad som kan användas för att göra el? En inverter är en anordning som elektroniskt gör AC från DC. Typiskt, omvandlar det 12 volt i bilen till 120 volt växelström hushåll ström. Jag har ägt massor av generatorer, och en inverter och en bil viljestyrka flesta av samma verktyg och har många fördelar. En bil är lättare att flytta än en £ 150 generator. Det finns alltid färsk gas och startar lätt. Du kan låta en inverter sitta i 5 år och det kommer fortfarande att fungera när du slår på den. Försök att med en bensin eller diesel generator. Jag använder mig hela tiden och jag gillar det bättre än någon generator jag har ägt. Saker du behöver
Socket Set, Borr och bits, plåtskruvar, avbitare
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet under passagerarsätet i bilen , lastbil eller SUV. Du behöver längd, bredd och höjd.
2

Köp en 1500 watts inverter som passar in i detta utrymme. Om du har en lastbil eller SUV, har du inga problem. Om du har en liten bil, kontrollera och köpa en inverter som passar. De finns i många olika storlekar. Försök att få en som kommer uppsving 3000 watt eller bättre. De flesta enheter använder mycket mer energi vid start.
3

Köp en uppsättning startkablar minst 10 meter lång. En 1500 watts inverter kommer att dra över 125 ampere, så får minst 2/0 AWG (2-gauge) koppartråd. Skär klämman slutar off.
4

bort passagerarsätet. Vanligtvis fyra bultarna håller den i golvet.
5

Borra hål i golvet i bilen och montera omriktaren med plåtskruvar. Titta under bilen och runt för att se till att du inte borrar i ledningar eller något annat viktigt.
6

Anslut en kabel till den positiva sidan av omriktaren och fiska den från baksidan av omriktaren till batteriet. Använd en röd tråd om du har ett val. Du kan förmodligen gå under mattan och genom ett befintligt hål i brandväggen. Om du måste borra ett nytt hål, se till att köpa en gummigenomföring för att skydda kabeln.
7

Bifoga minst en 150 amp säkring till slutet av tråden och anslut den till batteriet . (Ta bort säkringen först) Du kan använda den typ av klämma som används för att ansluta stora starter trådar som på bilden.
8

Anslut en kort tråd från den negativa sidan av omriktaren till bulten som håller sitsen. Återigen, kan du använda en klämma kontakt som på bilden.
9

Byt sätet.
10

Sätt säkringen i, och din inverter är klar för användning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82979.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.